2017 Modern Banyo Küvetleri

Eve geldiğimizde yorgunluğunuzu atmak için kendimizi banyoya atarız. Sıcak bir duş, günün bütün yorgunluğunu olacaktır. Alacağınız bu sıcak duşu, doğru bir dekorasyon ile dekore edilmiş bir banyoda almak ise daha keyifli olacaktır. Modern evlerin vazgeçilmez öğelerinden birisi olan modern banyolarda, cam ve ahşabın hakim olduğu modeller dikkat çekiyor. Modern küvet modelleri arasında dikkat çeken cam küvetler, banyoda şıklık arayanlar için ideal.

Büyük Banyolar İçin Jakuzi

Büyük bir banyonuz varsa, dekorasyon için bir çok farklı yol izleyebilirsiniz. Ancak dar ve küçük bir banyonuz varsa, amaç kullanışlı ve bir o kadar da şık bir banyo yaratmak olmalıdır. Modern banyolarda yer alan jakuzili küvetler, özellikle günün yorgunluğun atmak isteyenler için ideal. Banyoda ferah ve modern bir görünüm yaratmak istiyorsanız, tavan, duvar ve küvetlerde renk tercihinizi nötr ve açık pastel tonlardan yana kullanın. Bembeyaz bir küvet, modern küvet modellerinin vazgeçilmez renklerinin başında geliyor.

2017 En Beğenilen Küvet Modelleri

Modern küvet modelleri arasında, önünde basamak yer alan şık ve dekoratif küvetler yer alıyor. Renkli tonların hakim olduğu banyolarda, yine duvarlarla aynı renkle bir küvet yaptırarak sezonun banyo trendlerine ayak uydurabilirsiniz. Ahşap, modern küvet modellerinin de vazgeçilmez parçalarından biri. Ahşap detayların bulunduğu banyolar, hem modern hem de kaliteli bir görünüm yaratıyor. Ferah ve rahat bir banyo ortamı yaratmak istiyorsanız cam ve modern küvet modellerini tercih ederek işe başlayabilirsiniz.